De voordelen van intensieve partnerschappen

Wij werken niet zomaar met intensieve partnerschappen. Dit past binnen onze filosofie en visie: op grote schaal het verschil maken. Door intensief samen te werken met verschillende opdrachtgevers. Bijvoorbeeld bij woningcorporaties is het mogelijk om in één keer de hele woningvoorraad te voorzien van zuinige energie labels en maatwerkadvies om de energieprestatie te verbeteren na renovatie. Onze langlopende partnerschappen en intensieve samenwerkingen zorgen er tevens voor dat wij continu onze kennis kunnen overdragen en dat kwaliteit en duurzaamheid op de lange termijn kunnen worden gewaarborgd.

Onze visie

HASIBO is een ervaren specialist op het gebied van energieprestaties en energiezuinigheid in de gebouwde omgeving. Ons focusgebied betreft woningen kantoor-winkelpanden. We hebben een uitgebreid team van jong professionals en ervaren specialisten die een brede ervaring hebben in de gebouwde omgeving. Door de mix van een jonge visie en vakkundige specialisten, haalt HASIBO het beste resultaat uit ieder opdracht.

Samenwerken

Door nauw samen te werken met de opdrachtgever bieden wij een luisterend oor om de wensen duidelijk in kaart te brengen en de klant van advies te voorzien die optimaal bedraagt aan het verduurzamen van het project.
Hier hebben wij de mogelijkheid om volledige projecten op te pakken en zo complete woningvoorraden te verduurzamen.Hierbij werken wij zeer nauw samen op het gebied van energielabel aanvragen, het afgeven van de energie index op basis van EPA-W, maar ook met allerhande advies, het maken van een onderhoudsplan, het verzorgen van plattegronden of het maken van een cartotheek.

Onze basiswaarde

Kwaliteit

Hasibo beschikt over een interdisciplinaire projectteam. Dit betekent dat er ervaren deskundige te werk gaan. Om ervoor te zorgen dat de wensen van de opdrachtgever worden behartigd gaan wij erg nauwkeurig en systematisch aan de slag. 

Samenwerking

Wij werken niet zomaar met intensieve partnerschappen. Dit past binnen onze filosofie en visie: op grote schaal het verschil maken. Door intensief samen te werken met verschillende opdrachtgevers.

Innovatief

Door streven naar nieuwe mogelijkheden zorgt Hasibo voor nieuwe innovatieve mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.

Punctueel

Wij bij Hasibo hebben punctueeliteit erg hoog in het vaandel. Door de enorme boete die uitgereikt kan worden voelen wij ons verantwoordelijk om de klanten tijdig te voorzien van een energielabel. 

Adres en contact gegevens

Kantoor

 

Peter Martensstraat 64, 1087NA Amsterdam

Telefoonnummer

E-MAIL

info@hasibo.nl

Website

www.hasibo.nl

Openingstijden

 

8:30 –  18:00
Dinsdag 8:30 –  18:00
Woensdag 8:30 –  18:00
Donderdag 8:30 –  18:00
Vrijdag 8:30 –  18:00
Zaterdag 8:30 –  18:00
Zondag Gesloten

Neem vrijblijvend contact met ons op

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u om het formulier in te vullen.

Wij nemen binnen 1-2 uur contact met u op.

Bellen? Bereik ons op 

+316 38 84 90 14

Stuur een bericht